İsakuşağı İlkokulu

Telefon : (332) 8745091 05070193889
WEB https://isakusagiilkokulu.meb.k12.tr
Adres : İSAKUŞAĞI MAHALLESİ ÇELTİK/KONYA
VİZYON : Geleceğe yön veren kişilerin mezun olduğu bir okul olmak…
MİSYON : Biz bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında ‘başarma azmi’ ve geleceği şekillendirme sorumluluğu ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişime öncü olmaktır.
BAŞARILAR : Ekmek İsrafının Önlenmesine ilişkin resim yarışmasında Konya il birinciliği.

Saatler : BAŞALAMA: 08.40 BİTİŞ: 14.30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Lojman : Lojmanlarımız 1+1 dir. Lojmanların birinde kalörifer sistemi bulunmaktadır. Diğer lojmanda ise herhangi bir ısınma sistemi bulunmamaktadır. Sayısı:2
Servis : Öğretmenlere yönelik servis bulunmamaktadır.
Ulaşım : Çeltik ilçesi ile ulaşım kişilerin kendi kişisel araçları ile sağlanmaktadır. İlçe merkezinden köye ya da köyden ilçe merkezine düzenli ulaşım sağlayan araçlar bulunmamaktadır. İlçe merkezinden pazar günleri hariç her gün Konya il merkezi, Eskişehir il merkezi ve Ankara Polatlı ilçe merkezlerine otobüs seferleri düzenlenmektedir. Konya gidiş: 05.00 dönüş: 12.00-14.30(kalkış Konya otobüs terminali); Polatlı gidiş 06.30 dönüş: 12.00-15.00(; Eskişehir gidiş: 06.00 dönüş: 15.00.
Yerleşim Yeri : İsakuşağı Mahallesi Çeltik/KONYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuzun Çeltik ilçe merkezine uzaklığı 21.3 km, Konya il merkezine uzaklığı ise 162 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :